Max Fire


Produkter for opptenning av ildsteder som peis, bål, grill.  I tillegg vednett for både frakt, men også oppbevaring. Peiskubbene kan benyttes i tillegg til ved. Glassrens benyttes når du vil ha en rask vask av nedsotete glass på innsatspeisen.  


Max Fire Tennposer

Max Fire Tennposer for opptenning i peis, bål og grill. Tennposene ble kåret til best i test av TV2 og Villmarksliv i 2016. Tennposene blir levert i tønner. I hver tønne er det 100 tennposer. Leveres i display med 75 tønner.

Max Fire Tennbriketter

Max Fire Tennbriketter benyttes til opptenning i peiser eller griller. Tennbrikettetene er kubeformet og det er 100 tennbriketter i tønnen som eri sort med et rødt lokk. Tønnen kan stå ved siden av peisen i stua. Max Fire Tennbriketter leveres i display med 60 tønner.

Max Fire Tennbriketter

Max Fire Tennbriketter er til samme bruk som de i tønnen, men de selges flatpakket. Tennbrikettene leveres innpakket i folie med to plater bestående av 28 kuber som brekkes av ved bruk. Max Fire Tennbriketter 2*28 leveres i kartonger.

Max Fire Vednett

Max Fire Vednett benyttes når du skal ha fraktet veden inn i stua. Vednettet er laget av nylon og er meget slitesterkt. Det leveres i displayløsninger.

Max Fire Peisekubbe

Max Fire Peisekubbe er et godt alternativ når det er for varmt å fyre med ordinære vedkubber. Peiskubben brenner med en fin flamme og gir en hyggelig stemning. Den kan også benyttes sammen med ved på de litt kaldere dagene. Max Fire Peiskubbe veier 1 kg. Leveres enten enkeltvis i kartonger eller i display i 5 pakk.

Max Fire Glassrens

Max Fire Glassrens benyttes til å vaske sotete glass.